• Serdar Bolposta

Serdar Bolposta

C A R B O N   C A R B O N    https://carbonas.com.tr/

1977 yılında Ankara da doğdu. Mimarlık eğitimini, 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesinde bitirdikten sonra yine aynı okulda 2001 yılında Proje Yönetimi üzerine yüksek lisansını tamamladı.
Şantiye ve saha uygulamaları ile başlayan profesyonel iş hayatını, yapı malzemeleri sektöründe üst düzey yönetici olarak 2013 yılına kadar sürdürdü. Bu yıla kadar, sektör profesyoneli olarak devam eden iş hayatındaki tecrübe ve birikimini, İzmir merkezli proje bürosu olarak kurduğu SRD Mimarlığa aktarıp, 2013 yılından itibaren mimarlık ve proje yönetimi hizmetleri vermeye başladı.
Ardından, mimarlık ve proje yönetimi uğraşılarını kurumsal yapı altında devam etme kararıyla, 2013 sonrası mühendislik ve uygulama partneri olarak birlikte çalıştığı İnş. Müh. Serkan Cansever ile 2018 yılında C A R B O N A.Ş ‘yi kurdu.


Çalışmalarına halen; her projeyi kendi özelinde değerlendiren bir yaklaşımla, farklı yapı tipleri ve ölçeklerinde, mimarlık, mühendislik ve proje yönetimi hizmetleri vermekte olan C A R B O N çatısı altında devam etmektedir.

.